!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Sat 02. Nov 2024 16:40:28

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nestor Fury/Protect War ACCEPTED
Posted: Tue 19. Oct 2010 21:14:50  

Postava

* Nestor
* Main spec Fury(cca 4400gs) Off spec Protect(cca 3850gs) a class Warrior
* Profesie Eng + mining full skill
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy (Fantasy,Xinity,Eone,Sargeras,Anthoria,Czechdream... este neake boli pomedzi to ale nepamatam si vsetky nazvy) progress - prevazne secky dungy od patchu 1.5.0 s vynimkou SWP (jelikoz na ziadnom servri co pamatam nefungoval jak mal a aj na anthorii cely funkcny nebol kym sa chodil) az po Ulduar (kde nepoznam uplne secky taktiky jelikoz ked som tu prestal hrat boli open 4 bossovia ale taktiky sa ucim rychlo)

Alti

* Sinitar Resto shaman (cca 4100 gs)

Info o tebe

* Vek 20
* Záujmy cestovanie,turistika,teraristika,jazdenie na koni a motocykli
* Ako dlho hráte WoW od patchu 1.5.0 ale netusim kolko to moze byt dobrych par rokov... vacsinou protect/fury war pripadne warlock alebo shaman
* V aké dni sa ti hodí raidovat ? viacmenej kazdy den cca od 19-20:00 do 1-2 rana (podla nalady aj dlhsie) podla moznosti (pokial mam nieco ako zapocty alebo nieco co vyzaduje cas na pripravu wow neuprednostnujem)
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? ANO Deadly Boss Mods? ANO

* Predchádzajúce guildy
Horde legion - este na lvl CAP 70 ... dovod odchodu - pomenili sa tam dost ludia a nevyhovoval mi ten kolektiv ktory sa tam neskor vyskladal prestalo sa viacmenej hrat 4 fun ale co Raid to konfrontacia medzi novymi clenmi a oto ich natahovanie som fakt nestal.
The Lost Tribe - posledna guilda som vnej viacmenej aj teraz ale som rozhodnuty pre odchod jelikoz cela partia co tam bola na PvE sla v poslednom case na Ofik a zo zbytku sa vykristalizovala cisto PVP guilda. Jelikoz PVP nehram fungovanie vtejto guilde je premna nadalej nemozne nakolko PVE sa tam uz dobre 2 mesiace nechodi.
* Poznáš niekoho od nás ? asi ani nie ale je to dobra prilezitost spoznat novych ludi a dufam aj v dobry kolektiv
* Prečo chceš ísť práve do GoE pride mi to podla toho co som sa docital v Infe ako celkom solidna PvE guilda s normalnym kolektivom

Post subject: Re: prihlaska Nestor Fury/Protect War
Posted: Tue 19. Oct 2010 21:24:04  

casy raidov su idealne, brain ma (pisala som s nim cca hodinu), znie v pohode.. aj ked warrov mame pomerne dost, som ZA na skusku...

Posted: Tue 19. Oct 2010 21:59:56  

ak si dat tanka ako main spec neni ocom ZA

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Tue 19. Oct 2010 22:03:07  

prihlaska pekna, ale ako dmg neviem ci najdes u nas uplatnenie. Ak by si mal zaujem trocha rozvinut off spect , potom by sa o tom dalo realne uvazovat. Po novom hladame tankov, tak ak by ti to nerobylo problem a mas nejake skusenosti s tankovanim , daj vediet.

"Človek nie je iba hračkou okolností, ale vždy aj ich tvorcom." V. Havel
Image

Warrior = total imba .kill destruction damage

The best warrior joke : "stop cast" :D
 Profile  

Posted: Tue 19. Oct 2010 22:19:39  

Taky bych ho zkusil, připadá mě pohodově.

Image Image
 Profile  

Posted: Tue 19. Oct 2010 22:28:25  

ked som s nim pisala, vravel, ze kedysi bol cisto tank, ale kedze dlho nehral, tak teraz je jeho tank equip nanic...

Posted: Tue 19. Oct 2010 22:35:44  

jako nebol by to az taky problem zmenit ... v povodnej G bolo tankov relativne dost a EQ siel vacsinou im takze nemam moc nazbierany ale mozem to skusit zmenit na 70 som bol len protect a ZA napriklad alebo neviem co sa slo nemal vacsinou nikto vyhrady... nadruhej strane aj to fury by som chel zbierat lebo ma to celkom zacalo bavit ... tak neviem rozhodnite sa ako uznate za vhodne

Posted: Tue 19. Oct 2010 23:19:13  

Administrátor

Ak mas ochotu tankovat tak som urcite ZA.
Podla GS este asi nemas full tank equip za conquesty, tak to rychlo dobehaj a mozes sa skusit zaradit do nejakej TOC10 grupy. Teraz sme prijali par novych tankov tak bude na tebe ako sa medzi nimi presadis.
Co sa tyka dmg equipu na to caka dost vela ludi, tak to u teba ako novacika nevidim v blizkej dobe moc realne.

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Wed 20. Oct 2010 5:57:36  

prehod to na prot/fury a vitaj.

Posted: Wed 20. Oct 2010 6:07:10  

ako tank budeš v toc10 určite, ako dmg možno v toce25 ale tam je momentálne warrmi prehustené takže skôr nie...btw v toce10 ti nik nezakazuje brať dmg eq ak to nik nebude chcieť, to je podľa mňa slušná ponuka...budeš raidovať tak ten dmg eq sa na teba nalepí určite (časom)

na skúšku ZA ak budeš v maine ako tank, PROTI ako dmg

pozri info o loote

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Post subject: Re: Nestor Fury/Protect War
Posted: Wed 20. Oct 2010 10:29:57  

AK prehodis Tank ako main spec som určite ZA skusenosti máš chyba len Gear. DMG Eq do Offu nevidim moc realne ale z 10tok by sa mozno dalo ak si na to niekto iný nebude nárokovat. Vyzeras ako Brainový človek a takých nam tu treba ak sa presadis ako Tank mas u nas slubnú buducnost :D. Myslím si ze Tank EQ z HC si moze vybehat uz aj u nas. A ak niekto bude chybat na raid 25-10 mozes sa aj predviest. Z mojej strany ZA.

Masti po 2hom wipe => Masti po 5tom wipe => Masti po 10tom wipe

ImageImageImage..
 Profile  

Posted: Wed 20. Oct 2010 20:01:19  

tak ja to hodim na protect a uvidime co to spravi akurat si musim nazbierat tie emblemy aspon cez fury kym tank EQ nemam trocha lepsi

Posted: Wed 20. Oct 2010 22:12:43  

Gemy aj gear tlač do staminy. Invitnite ho. PRIJATÝ

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 1 hour