Postava: Dethrone
- tauren feral druid, lvl 80, dps, pve
- herbalism max + racial bonus
- alchemy 419
-Druid je moj osobny main class. Na offi este pred BC lvl 60, na antiku lvl 60, tranzer lvl 56 a teraz na anthorii mam tochto druida od nasadenia mangosu (RC2). Zatial najvacsi progress este na BC tu na anthorke KZ, Eye, Hyjal, Grull ako dmg aj heal (T4 + equip za bagde of justice aj heal aj dmg full epic). Momentalny progress HCcka.
Link na armory:
http://www.wowarmory.sk/player-status.f ... =char&s=18Este sa ale neaktualizoval equip, stale sa zobrazuju veci zo 70ky niektore.
Alti:
- Normee - shaman lvl 70 (kedysi PVP elemental, momentalne odstaveny v TB ako aukcna spojka)
Info o mne:
- Vek: 25
- Kontakt:
rmichale@gmail.com- Záujmy: street trial, fotenie, tenis, squash, php+mysql+ajax kodenie
- Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: zacal som na offi (patch klasicke WoW 1.4), potom free servery vid hore.
- Jaký dny se vám hodí raidovat ? : skor pracovne dni k veceru a noci az neskoreho rana
- Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? : ano, pri raidoch
- Předchozí guildy (a důvody odchodu) : ancient warriors - po odchode pre mna vyznamnych clenov zo starej skoly (xka, pex, carefull...) som nevidel vyznam ostavat
- Znáte někoho od nás ? : ano osobne Troth, Vyndil
- Proč chcete jít právě do GoE : jednoznacne moznost progressu a moznost mat s kym ist pravidelne dungy, som cisto PVE a zatial som nemal moznost dostat sa k nejakym lepsim raidom v northrende inak ako studovanim videi a taktik na youtube.
- Ak by si ma niekto pametal podla nicku, byval som head admin antiku, posobil som nejaky cas ako DEV na anthorii a aktualne som chat admin na mine. (pisem pre istotu, niektorym guildam vadil moj kontakt s a-teamom)