!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Fri 01. Nov 2024 13:22:50

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vacice - Lock - 80lvl PRIJAT na ZK
Posted: Tue 22. Jun 2010 8:48:46  

Postava:

* Vacice
* Destro/demo lock 80lvl
* Tailorin, enchating
* Zkušenosti s postavou - locka hraju od začátku co hraju wow...časovou dobu si přesně nepamatuju, ale bylo to dva dny předtím, než na anthorii pustili TBC
Předchozí guildy: Immortals, Prophecy of Bloodrage, For the Horde, Cosmetic Wipes
* Link na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.f ... =char&s=18

Alti

asi 10 :D, ale všechno do 20 lvlu, jediný co stojí za zmínku je DK na 75 a hunter něco kolem 60

Info o mě:

* Věk: 22
* Kontakt - trok.uruk@centrum.cz / ICQ: 289158581
* Zájmy nejen wow : poker, knihy, ženský, chlast
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: začal jsem dva dny předtím, než začal na anthorce TBC takže si myslím že je to něco mezi 3 a 4-mi roky, od začátku hraju tohohle locka a začínal jsem na anthorii v guilde immortals, které jsem byl jeden ze zakládajících členů
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : ve "školním roce" všední dny navečer, víkendy mám většinou napraný, ale dýl večer, např. na 10-tou v sobotu už by to šlo taky, pak už jsem schopnej hrát třeba do pěti do rána. Jinak teď přes prázdniny většinou přes den a nebo večer po 10-té
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?: mám i ventrillo i mikrofon, ale ten mám bohužel v téhle době jenom integrovanej v počítači, protože jsem sluchátka tuhle vzteky rozšlapal :D, ale brzo plánuju nové

* Předchozí guildy (a důvody odchodu):Immortals (guilda se rozpadla, hromadný přestup do jiné), Prophecy of Bloodrage (důvodem odchodu byl jeden z GM's který onehdá byl u nás v guildě ale pak se mu ji povedlo rozvrátit a na ten popud vznikl Independent), pak For The Horde (důvodem odchodu byli hromadné spory s vedením a následný hromadný přesun do...), Cosmetic Wipes (důvodem odchodu bylo že mi začalo zimní zkouškové období a oni nebyli spokojeni s mojí aktivitou ve zkouškovém) a pak jsem následně přestal hrát a začal jsem před dvěma dny
* Znáte někoho od nás ? : osobně ne, ale určitě jsem se s někým potkal v raidu nebo v BG
* Proč chcete jít právě do GoE: hledám guildu, která nebude plná lam a nebude mít 500 členů s lvl menším než 25, na /4 jsem si všiml vašeho "inzerátu" a podle toho co tam bylo napsáno vypadalo, že jste kvalitní parta, která si ráda zajde raid bez toho aby 40x wiply na prvním bossovi

Post subject: Re: Vacice - Lock - 80lvl
Posted: Tue 22. Jun 2010 8:51:36  

najs prihláška

ja len doplním eq: full i.l. 200 čiže len naxx10+voa10, jeden i.l. 187, ale ten eq pre mňa osobne nie je problém, ak vieš točiť spelly a máš brain tak s eq pôjdeš rýchlo hore, treba len aktivitu a neblbnúť ak loot nedostaneš, proste trpezlivosť, hlavne zo začiatku

talenty destro, build nehodnotím, na to je tu CL

ZA na skúšku

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Tue 22. Jun 2010 9:10:48  

asi najkrajsia prihlaska co tu bola pridana...vyzera to tak ze brain tu urcite bude...a lockov pre mna nikdy nieje dost...cize aktivita a nebude problem...ja som urcite ZA

Posted: Tue 22. Jun 2010 9:16:22  

jednoznacne ZA eq to je najmenej ako povedal masti pokial vies tocit spelly no problem,a podla prihlasky sudim ze brain tam je

Image
 Profile  

Posted: Tue 22. Jun 2010 10:45:14  

som ZA, dlhe skusenosti s postavou a s wowkom, a viem ake je to strachovat sa cez skuskove ci ma este nechaju :D

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Tue 22. Jun 2010 10:46:33  

Tiež sa mi to páči... A ešte viacej že si od Cosmetic Wipes :) Prihlaška pekná. Dôvody odchodov sú tiež v pohode. Som ZA.

Posted: Tue 22. Jun 2010 10:47:19  

..Za ? (na zkusku?)
Locky nehraju, maju skarede ikonky spellu :)

Image
 Profile  

Posted: Tue 22. Jun 2010 11:04:58  

Proti duvod Cosmetics Wipes ( podvody )

Posted: Tue 22. Jun 2010 13:34:48  

Nevidim eq, ani talenty...Z toho co masti napisal o eq to nieje tragedia a vravis ,ze lockovi si verny od startu TBC...VErim tym padom ,ze poznas vsetky vychytavky a bugy atd.

Som ZA aj napriek tomu ,ze je tam spomenuty neseriozny Cosmetic.
Ved kickovat sa bude dat vzdy:)

Posted: Tue 22. Jun 2010 13:46:54  

j tak si ho vemte stejne pujde do pice pac je neaktivni

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour