Postava:
* Vacice
* Destro/demo lock 80lvl
* Tailorin, enchating
* Zkušenosti s postavou - locka hraju od začátku co hraju wow...časovou dobu si přesně nepamatuju, ale bylo to dva dny předtím, než na anthorii pustili TBC
Předchozí guildy: Immortals, Prophecy of Bloodrage, For the Horde, Cosmetic Wipes
* Link na armory:
http://www.wowarmory.sk/player-status.f ... =char&s=18Alti
asi 10
, ale všechno do 20 lvlu, jediný co stojí za zmínku je DK na 75 a hunter něco kolem 60
Info o mě:
* Věk: 22
* Kontakt -
trok.uruk@centrum.cz / ICQ: 289158581
* Zájmy nejen wow : poker, knihy, ženský, chlast
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: začal jsem dva dny předtím, než začal na anthorce TBC takže si myslím že je to něco mezi 3 a 4-mi roky, od začátku hraju tohohle locka a začínal jsem na anthorii v guilde immortals, které jsem byl jeden ze zakládajících členů
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : ve "školním roce" všední dny navečer, víkendy mám většinou napraný, ale dýl večer, např. na 10-tou v sobotu už by to šlo taky, pak už jsem schopnej hrát třeba do pěti do rána. Jinak teď přes prázdniny většinou přes den a nebo večer po 10-té
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?: mám i ventrillo i mikrofon, ale ten mám bohužel v téhle době jenom integrovanej v počítači, protože jsem sluchátka tuhle vzteky rozšlapal
, ale brzo plánuju nové
* Předchozí guildy (a důvody odchodu):Immortals (guilda se rozpadla, hromadný přestup do jiné), Prophecy of Bloodrage (důvodem odchodu byl jeden z GM's který onehdá byl u nás v guildě ale pak se mu ji povedlo rozvrátit a na ten popud vznikl Independent), pak For The Horde (důvodem odchodu byli hromadné spory s vedením a následný hromadný přesun do...), Cosmetic Wipes (důvodem odchodu bylo že mi začalo zimní zkouškové období a oni nebyli spokojeni s mojí aktivitou ve zkouškovém) a pak jsem následně přestal hrát a začal jsem před dvěma dny
* Znáte někoho od nás ? : osobně ne, ale určitě jsem se s někým potkal v raidu nebo v BG
* Proč chcete jít právě do GoE: hledám guildu, která nebude plná lam a nebude mít 500 členů s lvl menším než 25, na /4 jsem si všiml vašeho "inzerátu" a podle toho co tam bylo napsáno vypadalo, že jste kvalitní parta, která si ráda zajde raid bez toho aby 40x wiply na prvním bossovi