!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Wed 15. Jan 2025 11:52:29

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Meephisto Restoration Shaman ACCEPTED s trestom
Posted: Mon 27. Dec 2010 15:30:40  

Nick: Meephisto
Class: Shaman
Vek: 18
Zeme: SK
O me: Kludny, spolocensky ale niekedy trosku impulzivny
Kontakt: 246-332-865 ale skor na skype mwsparco
Armory vasi postavy: nefunguje ale http://anthoria.wowarmory.sk/char/meephisto#char
GearScore: 5300
FPS: 47-79

Rad by som isiel spat pretoze som si potreboval zorganizovat moju guildu Kill The Aliance

Post subject: Re: Meephisto Restoration Shaman 80
Posted: Mon 27. Dec 2010 16:19:45  

kedze dostali iny sancu mas ju aj ty ale podmienka ako u ostatnych mesiac bez lootu

Posted: Mon 27. Dec 2010 17:43:53  

jak Brunťo píše :)
 Profile  

Posted: Mon 27. Dec 2010 17:47:36  

to o tej guilde nechapem...

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Mon 27. Dec 2010 17:52:12  

Jaj no tak takového FPSkaře nevím jestli chci :-D se cítím blbě se svými 1-30 xD jinak ako psal Brunte

Posted: Mon 27. Dec 2010 18:12:55  

je to noob ale som ZA : : ci ?

Posted: Mon 27. Dec 2010 18:43:52  

Drago powa :D pripajam sa

Posted: Mon 27. Dec 2010 20:00:09  

Drago ako ta ja neuveritelne lubim :D

No mam na altovi Guildu, kde je moj spoluziak a riesili sme to, je v tej guilde len tam mam jeden slot (z 3) v ktorom mam svoje itemy aby som ich nemusel mat v bagu lebo je plny (aj banka je plna) takze tak

Posted: Mon 27. Dec 2010 20:20:35  

mephistove prihlášky v iných guildách

CW - 21.12 - neprijatý

http://www.cosmeticwipes.hy.cz/forum/vi ... read_id=79

SFU - 23.12. - neprijatý

http://www.sixfeetunder.cz/phpBB3/viewt ... f=12&t=930

je zaujímavé že v SFU si napísal že sme ti nesadli, teraz ti zrazu sedíme? alebo si myslíš že sme linka záchrany lebo inde ťa nezobrali? + keď si spomeniem ako si sa ráčil uraziť keď v prvom raide si dostal hneď heal boty a enha boty som ti nepustil a zobral na alta (čomu som rád lebo si potom aj tak leavol guildu) tak to je pre mňa zlá skúsenosť človeka, ktorý nechápe slovám: 14 dní bez lootu

u mňa je tu viac argumentov na velikánske PROTI

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Mon 27. Dec 2010 20:49:50  

"Ano vela kamaratov z BH islo do GoE tak som si hodil prihlasku aj ja, ale nepacilo sa mi tam... ani neviem preco som si dal prihlasku do CW, asi preto ze ma dost pritiahlo to insanity 25 realm first tak som myslel ze im to ta ide..." ked sa ti tu nepaci, nie je o com, ulahcime ti to.... PROTI(jedine ak by si mal nejake fat dobre vysvetlenie.....)

Posted: Mon 27. Dec 2010 21:30:26  

arwyn wrote:
"Ano vela kamaratov z BH islo do GoE tak som si hodil prihlasku aj ja, ale nepacilo sa mi tam... ani neviem preco som si dal prihlasku do CW, asi preto ze ma dost pritiahlo to insanity 25 realm first tak som myslel ze im to ta ide..." ked sa ti tu nepaci, nie je o com, ulahcime ti to.... PROTI(jedine ak by si mal nejake fat dobre vysvetlenie.....)

Pravdu povediac toto som si vymyslel, tych par ludi co som spoznal za ten kratky cas bolo super, v tej prihlaske som to napisal preto, ze som chcel ist k nim tak som sa na nieco musel vyhovorit... chcel by som druhu sancu, budem vzorny neleavnem, mesiac vydrzim bez lootu atd. velmi ma tento brainfail mrzy

Posted: Mon 27. Dec 2010 21:32:59  

... ZA - kvoli tomu, ze kazdy ma dostat druhu sancu.. a ZA aj preto, lebo ta poznam uz dost dlho... ale budes sekat dobrotu..... :D

Posted: Mon 27. Dec 2010 21:37:03  

som ZA každy dostal druhu šancu ale podmienka bez lootu mesiac abo kolko to bolo ako každy
 Profile  

Posted: Mon 27. Dec 2010 21:47:14  

jop mastiflinta ma pravdu
sorry bratmm PROTI

A sedmého dne Bůh prohlásil: "Out of mana..."
Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Mon 27. Dec 2010 21:59:40  

aj ja som toho názoru, že druhu šancu si zaslúži každý...ale až po neprijati do WC a SFU si si dal prihlášku sem, tak keby ťa to naozaj mrzelo tak si ju podáš hneď...takže zamňa PRTOTI (niesme hniezdočko záchrany či ano?..)
 Profile  

Posted: Mon 27. Dec 2010 22:19:05  

Ochmmo wrote:
aj ja som toho názoru, že druhu šancu si zaslúži každý...ale až po neprijati do WC a SFU si si dal prihlášku sem, tak keby ťa to naozaj mrzelo tak si ju podáš hneď...takže zamňa PRTOTI (niesme hniezdočko záchrany či ano?..)

o tomto som hovoril to bola chyba ze som si dal inam prihlasky preto sa ospravedlnujem a chcem ist spat

Posted: Mon 27. Dec 2010 22:31:28  

Masti má pravdu ...ale každý by mal dostať druhú šancu aj keď mefisto spravil to čo spravil a dal príhlášku tam kam dal ale tak čo ...a som toho istého názoru jak arwynka ...mesiac bez lootu a musí sekať dobrotu žiadne hádky a urážanie,leavovanie a hlavne ironické poznámky na loot alebo tak ...
tak Za...

Posted: Mon 27. Dec 2010 22:34:08  

Opravdu potrebujeme dalsiho healera misto aby se dala prilezitos ukazat co umeni jiny v G co maj low eq a zapracovat na tom snima?
Nakonec to bude stejne tak, ze je ToGC 25 rdy ale leavne. Takovymu cloveku bych loot z ToGC 25 nedal..
Jestli leavnul z SFU kdyz se znovu skladaly BH co kdyz se pri ICC sezone znovu zkusi slozit a opet leave?

Posted: Mon 27. Dec 2010 22:38:38  

Dal bych mu šanci.Uvidime jak bude aktivni.Pro.

ImageImage
 Profile  

Posted: Mon 27. Dec 2010 22:56:30  

Sasabuchi wrote:
Opravdu potrebujeme dalsiho healera misto aby se dala prilezitos ukazat co umeni jiny v G co maj low eq a zapracovat na tom snima?
Nakonec to bude stejne tak, ze je ToGC 25 rdy ale leavne. Takovymu cloveku bych loot z ToGC 25 nedal..
Jestli leavnul z SFU kdyz se znovu skladaly BH co kdyz se pri ICC sezone znovu zkusi slozit a opet leave?

BH sa uz znova neposklada pretoze Kalixt Maloan a Leah ju znicili a uz su aj s Holyshotom a dalsimi ludmi v Shattered Souls, takze mojho odchodu sa bat nemusite, uz som zistil ze je tazke najst guildu a ked mi teraz clenstvo u vas visi na vlasku tak ho nechcem stratit. To znamena ze ked sa dostanem naspat uz neodidem

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour