!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Wed 15. Jan 2025 8:42:54

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Resto/Enhacement Shaman DECLINED
Posted: Thu 30. Dec 2010 14:55:53  

Postava

* Nick postavy: Alojzko
* Main spec Off spec a class: Resto - Main, Enha - Off
* Profesie: mining 450, Engeneering 450
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: iní realmy väčšinou funnká, progres naxx 10/25, ulduar 10/25
ToC 10
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): Resto - 4662 GS PVE, Enha - 4383 GS PVE

Alti

* Info o altoch: DK Edithka 4308 GS - dosť low, profky žiadne čo by mohly byť zaujímavé (JWC 100 skill)

Info o tebe:

* Vek: 16 :P
* Záujmy nielen wow !!! kresnenie (suvisí to aj z mojou školou), párty, disco disco :P, kamaráti, alkohol :D
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? wow hrám 4 roky za shamana, hrával som aj pol roka za destro/demon locka a za DK
tanka hrávam rok + -
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? no s tými raidmi. Som na
intráku čiže nemám stáli prístup ku internetu :/, ale cez víkend som schopný a ochotný byť na raidoch čas - piatok od 14:00,
sobota - keď sa zobudím :p (ak sa dohodne raid nastavím si budík :D), nedeľa - do 17:00 (potom idem na intrák)
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? bez VT do raidu ísť je podľa mňa hlúposť :D, mikrofón mám ale iba doma :D
na intráku nie :D, Deadly Boss Mods mám a využívam ho

* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): TBC - Blood and Honor (rozpad guildy), WOTLK - New Era (ignorácia raidov),
Horde Legion (tam bolo úplne fasa ale prisudzovali ítemy tomu kto bol v guilde dlhšie a nie podľa DKP), Horto Magiko - (nedostával
som ítemy z raidov a dá sa povedať že som ich chodil "na emblémy") a to je asi tak všetko, sú písane v poradí ako som v nich bol

* Poznáš niekoho od nás ? no z Guildy poznám ľudí ale iba tak z videnia z HCčiek, a bol som svami jedno ToCko30.12.2010 :D
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? na základe prístupu ku ľudom v raidoch, progressu, skillu, dobrých vzťahov a kôly tomu že
už by som bral poriadnu guildu a na vašu guildu som počul len to dobré :)
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): no kontak som nedostal od nikoho a to ma dosť mrzí lebo sú to veľmi v pohode
ľudia :)

Ďakujem za pozornosť

S pozdravom Alojzko :)

Post subject: Re: Resto/Enhacement Shaman
Posted: Thu 30. Dec 2010 15:07:44  

Bol som s ním TOC, v pohode človek rozprával som s ním aj na vnt, do šamana sa fakt vyzná. Som ZA.

Posted: Thu 30. Dec 2010 15:18:49  

Bohužial náš raid time ti vobec nevyhovuje kedže si cez týžden bez netu, fakt neviem čo by si u nás robil ... víkend u nás = behanie v dalarane dokolečka :)
 Profile  

Posted: Thu 30. Dec 2010 16:05:39  

ako alnator pisal ten raid time raidujeme cez tyzden vo vecernych hodinach cize asi nic pre teba .
Druha vec ten loot ze si leavol nejaku guildu kvoli tomu ze itemy dostavali starsi hraci tak je to aj unas na itemy si musis pockat nie pride prvy raid a dostanes vsetko , ako u DKP odradiujes si tak aj mas lenze bez podlozenia nejakych bodov. Ale ten loot si si asi cital (pochybujem ). :D ozvi sa ingame pozriem ta

Posted: Thu 30. Dec 2010 17:03:29  

na ToC 10 s nim nebyl jidenej problém a byl na Vt ...
akorát škoda že nemáš čas přez týden, ale kdby bylo nějáké řešení tak jistě ZA ...

Posted: Thu 30. Dec 2010 17:11:09  

PROTI
- raid cas
- gs
- urcite sisi necital pravidla lootu (pretoze si leavol inu g preto ze nedavali loot podla dkp)

ale tak neviem ci sme natom so shamanmi tak zle, nechavam na cl

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Thu 30. Dec 2010 17:39:54  

shamanov začíname mať dosť a tento raid time je proste úplne mimo....nemám čo riešiť PROTI

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Fri 31. Dec 2010 1:23:19  

bol som snim vcera tocko, v pohode typek, skoda len toho raid timu. s tym asi nebudeme nic vediet robit... ;//

Posted: Fri 31. Dec 2010 9:55:03  

Řekl bych PRO, ale po prvním raidu by leavnul kvuli lootu. Jestli by se teda na nejaký dostal kvuli time.

Image Image
 Profile  

Posted: Fri 31. Dec 2010 12:57:52  

PROTI:
-raid time (nedostane sa do raidu)
- "(tam bolo úplne fasa ale prisudzovali ítemy tomu kto bol v guilde dlhšie a nie podľa DKP" - DKP v goe??? určite nie

nehovorim ze nemôzes byt pohode ale ten raid time je fakt zlý :(

A sedmého dne Bůh prohlásil: "Out of mana..."
Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Fri 31. Dec 2010 14:40:46  

tak vraj si v pohode a veľmi skill shaman :) ale ten Raid time a ten loot ti asi fakt nevyhovuje ...škoda toho lebo skill shamanov je málo:( ...
Proti

Posted: Sat 01. Jan 2011 18:22:22  

DECLINED

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 1 hour