Postava
* Nick postavy: Alojzko
* Main spec Off spec a class: Resto - Main, Enha - Off
* Profesie: mining 450, Engeneering 450
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: iní realmy väčšinou funnká, progres naxx 10/25, ulduar 10/25
ToC 10
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): Resto - 4662 GS PVE, Enha - 4383 GS PVE
Alti
* Info o altoch: DK Edithka 4308 GS - dosť low, profky žiadne čo by mohly byť zaujímavé (JWC 100 skill)
Info o tebe:
* Vek: 16
* Záujmy nielen wow !!! kresnenie (suvisí to aj z mojou školou), párty, disco disco
, kamaráti, alkohol
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? wow hrám 4 roky za shamana, hrával som aj pol roka za destro/demon locka a za DK
tanka hrávam rok + -
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? no s tými raidmi. Som na
intráku čiže nemám stáli prístup ku internetu :/, ale cez víkend som schopný a ochotný byť na raidoch čas - piatok od 14:00,
sobota - keď sa zobudím :p (ak sa dohodne raid nastavím si budík
), nedeľa - do 17:00 (potom idem na intrák)
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? bez VT do raidu ísť je podľa mňa hlúposť
, mikrofón mám ale iba doma
na intráku nie
, Deadly Boss Mods mám a využívam ho
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): TBC - Blood and Honor (rozpad guildy), WOTLK - New Era (ignorácia raidov),
Horde Legion (tam bolo úplne fasa ale prisudzovali ítemy tomu kto bol v guilde dlhšie a nie podľa DKP), Horto Magiko - (nedostával
som ítemy z raidov a dá sa povedať že som ich chodil "na emblémy") a to je asi tak všetko, sú písane v poradí ako som v nich bol
* Poznáš niekoho od nás ? no z Guildy poznám ľudí ale iba tak z videnia z HCčiek, a bol som svami jedno ToCko30.12.2010
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? na základe prístupu ku ľudom v raidoch, progressu, skillu, dobrých vzťahov a kôly tomu že
už by som bral poriadnu guildu a na vašu guildu som počul len to dobré
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): no kontak som nedostal od nikoho a to ma dosť mrzí lebo sú to veľmi v pohode
ľudia
Ďakujem za pozornosť
S pozdravom Alojzko