* Nick postavy:Keling
* Main spec Off spec a class:protection-heal
* Profesie:Enchant-320,Leatherworking-400
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy mystiq.cz, progress:anthoria
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy):par veci tocko 10man jinak emblemy v tom mam tez heal eguip v nem mam 4500gs za heal a protection mam 4750 ci me nejvice bavi byt tank a tankovat dungy, pve toc,uld,togc,onixia Thrall, pvp nechodim parkrat zajdu wsg,wg pvp ze si jen kupuju maunty abych mohl mit Albino Draka
,.
Alti:Maxigulux,Bildik,Bilda,Eliska
* Info o altoch:alt ktery zacinam expit, druida+zacinam expit prieta a maga uz mam vsech postav 20lvl
Info o tebe:hrani WoW,Uprava Stranek Http,facebook,skype ale nejradeji mam sjezdy a kalby
* Vek:19
* Záujmy nielen wow !!! Disco,Holky,Voleyball,Lyžováni
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? hraju 3.5let. jinak zacinal jsem Dotou
za postavy:pala,druid,priest
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? vsechny dny kdyz bude poterba tu budu na raidy kazdy den kdyz bude potreba neco udealt pro guildu budu se snazit vyhovet
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano + Omen3 abych videl aggo
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu):spatne jsem se choval v guilde Horde Legion leavnul jsem spatna komunikace
* Poznáš niekoho od nás ? poznam Robertoo,Gergy-(dobrej kamos ktereho jsem zatim poznal
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? Guilda ktera chodi PVE a tez podle toho co jsem slysel pry jedna z nej guild na Serveru
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Gergy